تبلیغات
خواص چای سبز - خرید چای تیما
 
چای لاغری تیما چای سبز تیما

خرید چای تیما

نوشته شده توسط :مهدی ملک
دوشنبه 27 مرداد 1393-04:26 ب.ظ


چای سبز سالیان سال طرفداران زیادی در چین داشته که این علاقه به دلیل خواص درمانی
 چای سبز کم کم بین مردم کشور های دیگر هم دیده شد
چینی‌های باستان از خواص مفید چای سبز به خوبی آگاه بوده
و از آن برای موارد پزشکی به خصوص درمان سردرد و رفع افسردگی
 استفاده‌های فراوانی ‌می‌کردند.  از فواید بسیار چای سبز صحبت‌های زیادی می‌شود
و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می‌دانند
  چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند
 و تفاوت آنها در طرز تهیه‌شان است
 مروری بر خواص چای‌سبزچای سبز و عصاره آن
 باعث افزایش سوخت كالری و چربی های ذخیره شده بدن
و در نتیجه باعث كاهش وزن می شود



چای سبز و عصاره آن باعث افزایش سوخت كالری و چربی های ذخیره شده
 بدن و در نتیجه باعث كاهش وزن می شود.تحقیقات پیشین بر روی حیوانات نشان داده
كه عصاره چای سبز باعث افزایش فرآیند «ترموجنسیز» می شود
چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند
 در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. چای علاوه بر اینکه
می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی
 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را می‌توان در ارتفاعات
 یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد می‌کنند و طعم بهتری دارند.
 با توجه به ارتفاعی که چای در آنها می‌روید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم
 تا پنج سال طول می‌کشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد
و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن
برای مصرف چیده می‌شوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته
 صورت می‌گیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفته‌ها طول می‌کشد
کاتچین:عامل ضد سرطانی چای سبز  در میان خوراکی های ضد سرطانی،
 چای سبز جای قابل توجهی را اشغال کرده است زیرا این مادۀ غذایی حاوی
 بیشترین میزان مولکول های ضد سرطان است. این مولکول های
ضد سرطانی با نام کاتچین (از خانوادۀ فلاونوئیدها) شناخته می‌شوند
و یک سوم وزن برگ چای را تشکیل می‌دهند! کاتچین ها یک ویژگی
 خاص دارند و آن قابلیت حمله به تعداد زیادی از فرآیندهایی است که
در پیشرفت سلول های سرطانی به کار گرفته می‌شوند. کاتچین بیشتر
 از هر چیز حاوی EGCG (اپگالوکاتچین گالت) است
این ماده ویژگی «خفه کردن تومورها»، از هر نوعی که باشند را دارد
روش نگهداری و دم کردن چای سبز :     چای سبز-برای تازه و معطر ماندن
 چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک
 و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری
 چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق
 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده
و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید
چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد
خیلی از افراد به دلیل طعم چای سبز از خوردن آن خودداری می کنند
 اما شما می توانید با خرید چای تیما طعم متفاوتی از چای سبز را بچشین
 و از خواص درمانی بیشتر برخوردار شوید





نظرات() 




درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


صفحات جانبی:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ:





Admin Logo


The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox